Loading...
Gezond gewicht2018-03-23T12:01:24+00:00

3-Vitaal begeleidt je naar een gezond gewicht.

Het is belangrijk dat je je lichaam voorziet van de juiste voedingsstoffen en beweging. Hierdoor kan je lichaam goed functioneren en voel je je energiek. 3-Vitaal helpt je een gezond voedingspatroon stap voor stap op te bouwen met een methode die bij jou past. Je bent niet gebonden aan een dieet of product. We begeleiden je in jouw tempo en op de manier die bij jou en in jouw alledaagse leven past.

3-Vitaal begeleidt zowel volwassenen als kinderen.

  Naam *

  E-mailadres *

  Gezonde voeding en gewicht

  We zijn druk, het leven is hectisch en er wordt veel van ons verwacht. Een gezonde, uitgebalanceerde maaltijd schiet er dan vaak bij in. Met gewichtsverlies of -toename tot gevolg. Minder energie en kwaaltjes zorgen ervoor dat je niet zo lekker in je vel zit.

  Vrijblijvende kennismaking

  Wat heb jij nodig om weer gezond en lekker in je vel te zitten? Zijn het een paar aanpassingen in je eetpatroon? Past een vastomlijnd dieet bij je? Of heb je behoefte aan supplementen of een sportprogramma? In een persoonlijk gesprek zoeken we samen de methode die het beste past bij jouw levensstijl.

  3-Vitaal is er voor jou!

  Cleansing programma C9
  C9 is een makkelijk te volgen ‘cleansing’ programma. Met dit programma ‘reset’ je jezelf. En maak je een vliegende start naar een vitalere, gezondere en slankere versie van jezelf!

  Lees meer

  Fat Loss Program
  In een programma van 12 weken ga je stap voor stap op weg naar optimale vetverbranding! En uiteindelijk naar gezondheid, vitaliteit, verbeterde fitheid en gewichtsbeheersing.

  Lees meer

  Combi packs
  Geniet van al je favoriete producten in deze handige combi-packs.

  Lees meer

  Gewichtsbeheersing
  Zie er beter uit en voel je beter.

  Lees meer

  Voedingssupplementen
  Een goede gezondheid begint met goede voeding.

  Lees meer

  Bijenproducten
  Voeding rechtstreeks uit de bijenkorf.

  Lees meer

  De laatste blogs over gezonde voeding

  Lees meer over een gezonde lifestyle

  Toe aan rust?

  Vitaal betekent levenskrachtig. Je bent vitaal als je fysiek, mentaal en emotioneel in balans bent. Graag help ik je naar een vitalere versie van jezelf. Neem voor meer

  “Ik wilde graag een vliegende start maken met afvallen. Ik startte met een 9-daagse cleansing, waardoor ik met fitter voelde en ik de eerste paar kilo’s verloor. Hierdoor ging er bij mij een knop om met gezonder eten. Inmiddels ben ik al 12 kilo kwijt, zonder veel moeite.”
  Gewichtsconsulent
  “In 10 weken tijd ben ik 10 kilo afgevallen zonder dat ik honger had. Ik heb geleerd dat gezond eten ook lekker kan zijn.”
  Gewichtsconsulent
  Go to Top