In 5 stappen naar een gezondere, vitalere en fittere versie van jezelf!

Het Fat Loss Program is een programma van 12 weken. Hiermee ga je stap voor stap op weg naar optimale vetverbranding! En uiteindelijk naar gezondheid, vitaliteit, verbeterde fitheid en gewichtsbeheersing.

Met dit programma leren we je zelf de regie over je gezondheid in eigen handen te nemen!

Het programma bevat methodieken die hun werkzaamheid hebben bewezen. Sommige zullen je bekend voorkomen. Andere zullen nieuw voor je zijn. Stap voor stap leer je kleine veranderingen aan te brengen in je leefstijl. En uiteindelijk is het een nieuwe gewoonte van je!

 • Stap voor stap werken we naar een positieve band tussen jou en eten
  Eten is heerlijk, eten is mooi! Het plan bevat vele uitgewerkte mogelijkheden van ontbijt, lunch, diner en ‘leuke tussendoortjes’. Er wordt geen calorie geteld.
 • Je leert hoe je je vetverbrandingsmotor kunt activeren
  Met enkele eenvoudige trucjes is het mogelijk onze vetverbrandingsmotor weer te activeren. De trucjes zorgen tegelijkertijd voor een verbeterde werking van het immuunsysteem. Dat is mooi meegenomen! 🙂
 • Je leert op een slimme, leuke en effectieve manier bewegen
  Verwerkt in de methode zit het door SCHOTT & CO ontwikkelde GEMS training principe©. Een manier van bewegen en sporten die aansluit op dat waarvoor je een bewegingsapparaat hebt gekregen van ‘Moeder Natuur’. Geen ellenlange trainingen maar slimme, leuke effectieve beweegvormen en trainingen. Met de juiste hersteltijden en de perfecte hormonale responsen.
 • Je leert beter te ademen, te ontspannen en te slapen
  Dit is wellicht de meest onderschatte factor in het proces van vitaliteit, gezondheid en fitheid. Je vetverbranding staat bijvoorbeeld maximaal aan als je slaapt. Als je rust maak je gezonde anabole hormonen aan. Zuurstofopname is de basis voor vetverbranding. En dat haal je alleen binnen als je goed ademt. Daarom bevat ons programma elke dag een ontspanningsoefening of ademhalingsoefening. Ook wordt het slaapgedrag op een positieve manier tegen het licht gehouden.
 • Als je coach begeleid, motiveer en inspireer ik je en meet ik je veranderingen
  In het begin wekelijks. Gaandeweg verminderen we het aantal contactmomenten maar blijf ik op de achtergrond aanwezig. Totdat je helemaal zelfstandig verder kunt.

Wat kost het Fat Loss Program?
De prijs van het 12 weken programma is € 295,-.

Heb je nog vragen? Bel me dan: 06-51527282
Je kunt me ook bereiken per mail: info@3-vitaal.nl.

Of op maandagochtend en donderdagmiddag bij fit20 Den Bosch, De Gruyter Fabriek, Veemarktkade 8.

Vitale groet,

Manon