Met Forever JOOST is smaak toevoegen aan je favoriete drank een plezier! Je zult zelfs van die kleurrijke parapluutjes in willen slaan, omdat elke drank met JOOST zal smaken naar iets wat je tijdens een tropische vakantie hebt gedronken.

Forever JOOST is een geheel nieuwe product categorie van Forever en is ontwikkeld om je ervaring met Forever Aloe Gel en je andere gezonde dranken te transformeren. Het geeft je de mogelijkheid om variatie in je dranken toe te voegen met een extra boost.

De complexe, zoete en natuurlijke fruitsmaken doen meer dan geweldige smaak toevoegen aan je favoriete dranken. Vitamine B12 maakt energie vrij uit voeding en activeert je natuurlijke energie in het lichaam. En Vitamine B6 helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen. Vitamine C in JOOST bevordert tevens de weerstand tijdens en na fysieke inspanning.

Het handzame, knijpbare flesje is makkelijk in gebruik en is voldoende voor meer dan 30 dranken van 240 ml. Elke druppel is vol van smaak zodat één druppel al het verschil maakt. Zodra je een druppel in je drank doet verandert de kleur van je favoriete drank direct!

JOOST is verkrijgbaar in twee heerlijke smaken: Bosbes, Acai bes & Citroen Aroma en in Ananas, Kokos & Gember Aroma. Met beide smaken voeg je kleur toe aan je leven. En ze zijn speciaal ontwikkeld om je een explosie van tropische smaken te geven, waar het leven je ook brengt.

Bestel JOOST Nu!

Recept Idee
Probeer JOOST Ananas, Kokos & Gember Aroma met 60 ml amandelmelk, 60 ml sinaasappelsap en 1 Maatschep Forever Lite Ultra Vanilla voor een heerlijk ontbijt die hand in hand gaat met de geluiden van de oceaan op de achtergrond.

Bron: Forever Living