Sommige van uw favoriete Forever’s persoonlijke verzorgingsproducten zijn in een nieuw jasje gestoken. Maar het strakke nieuwe design is alleen maar de kers op de taart. Er zijn ook veel dingen verbeterd aan de formules! Nu vrij van sulfaten en parabenen maken de unieke formules gebruik van een ongelooflijke combinatie van gestabiliseerde aloë vera gel en andere natuurlijke ingrediënten om u te voorzien van producten die u helpen er beter uit te zien en zich beter te voelen.

Aloe-Jojoba Shampoo
We hebben de hoeveelheid ingrediënten in deze formule verminderd en hebben de kracht van de overgebleven ingrediënten gemaximaliseerd! De formule zorgt voor een heerlijk schuim en laat uw haar meer glanzen dan ooit!

Aloe-Jojoba Conditioning Rinse
Aloe-Jojoba Conditioning Rinse werkt perfect samen met Aloe-Jojoba Shampoo om uw haar de verzorging te geven die het nodig heeft. De combinatie van luxueuze ingrediënten, zoals Macadamia olie en zonnebloemolie, brengt vocht in uw haar en maakt uw haardos handelbaar. De beide formules zijn geparfumeerd met munt en Forever Essential Oil Lavender om uw haar na elke wasbeurt heerlijk te laten ruiken.

Aloe Hand Soap
De nieuwe en verbeterde Aloe Hand Soap bestaat uit een formule van natuurlijke reinigers zoals kokos voor een milde en zachte schoonmaak. Het is vermengd met nieuwe botanische ingrediënten, inclusief olijfolie en komkommer, om uw huid te revitaliseren en te hydrateren. Het is zo geweldig dat uw handen u na elke wasbeurt zullen bedanken.

Binnenkort verkrijgbaar! Houdt de retail-en FBO shop van uw land in de gaten en kom erachter wanneer de vernieuwde persoonlijke verzorgingsproducten voor u beschikbaar zijn.

Bron: Forever Living